Співпраця кафедри обліку та оподаткування із всеукраїнською газетою «Все про бухгалтерський облік»

Співпраця кафедри обліку та оподаткування із всеукраїнською газетою «Все про бухгалтерський облік»

Кафедра обліку та оподаткування організувала зустріч студентів I-V курсів обліково-статистичного факультету НАСОА із PR-менеджером Всеукраїнської газети «Все про бухгалтерський облік» Стужук Ольгою Юріївною.

Під час зустрічі Стужук О.Ю. ознайомила майбутніх фахівців з особливостями роботи бухгалтера, акцентувала увагу на необхідності його саморозвиток, самовдосконалення, вільного володіння сучасними інформаційними технологіями. З розповіді Стужук О.Ю. всі студенти почерпнули багато корисної інформації: як потрібно вчитися, щоб бути висококваліфікованим фахівцем, як будувати відносини в колективі, які знання, вміння, навички необхідні для професійної діяльності, як себе презентувати перед працедавцями тощо.

Студенти ще раз переконалися, що обрана ними професія бухгалтера-податківця, завжди є запитана та актуальна і після успішного закінчення НАСОА знайти роботу з гідною заробітною платою – це реальність, але для цього необхідно добре вчитися.

Зустріч пройшла в атмосфері поваги та взаєморозуміння. По завершенні зустрічі всі студенти 1-5 курсів отримали подарунки від адміністрації газети «Все про бухгалтерський облік» – це оновлені Плани бухгалтерських рахунків, Збірники типових кореспонденцій (для практичних занять), календарі на 2018рік, ручки, лінійки з логотипом Всеукраїнської газети.

Ми вдячні адміністрації газети – президенту Юхниці Євгену Леонідовичу, директору Луценку Сергію Дмитровичу та Стужук Ользі Юріївні за плідну співпрацю та організацію спілкування зі студентами. Переконані, що такі зустрічі з професіоналами економічної галузі (обліку, оподаткування, контролю) суттєво розширюють теоретичні знання нашої студентської молоді та сприяють підвищенню їх якісного рівня в навчальному процесі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *