Студенти та керівництво Академії зустрілись з представниками Асоціації сертифікованих присяжних аудиторів в Україні

Студенти та керівництво Академії зустрілись з представниками Асоціації сертифікованих присяжних аудиторів в Україні

13 листопада 2017 року відбулася робоча зустріч працівників представництва Асоціації сертифікованих присяжних аудиторів в Україні, Білорусії та Кавказу з керівництвом Національної академії статистики, обліку та аудиту і студентами 4-го та 5-го курсів Обліково-статистичного факультету, які навчаються за програмою «Облік і аудит в управлінні підприємницькою діяльністю», зареєстрованою в АССА Accelerate.

Ґрунтовну інформацію про АССА , членство в ній, зміни в умовах здачі іспитів надала голова Асоціації сертифікованих присяжних аудиторів в Україні, Білорусії та Кавказу Жанетта Оніщук. Була представлена презентація, щодо нових можливостей та перспектив, які надає Програма АССА своїм учасникам.

В обговоренні питань, пов’язаних із підготовкою магістрів до членства в АССА, підготовкою та перепідготовкою аудиторів, реєстрації нових членів АССА та інших організаційних питань, взяли участь:

  • від представництва АССА – менеджер по зв’язках у сфері освіти представництва АССА в Україні Вікторія Кібенко;
  • від Національної академії статистики, обліку та аудиту – ректор Академії Осауленко О.Г.; перший проректор з науково-педагогічної роботи Редько О.Ю.; проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Момотюк Л.Є.; декан обліково-статистичного факультету Пилипенко О.І.; завідувач кафедри аудиту Корінько М.Д.

За результатами зустрічі відбулося підписання Договору про продовження співпраці Національної академії статистики, обліку та аудиту та Асоціації сертифікованих присяжних аудиторів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *