Профорієнтаційні батьківські збори Старопетрівської ЗОШ

Профорієнтаційні батьківські збори Старопетрівської ЗОШ

14 березня 2018 о 18:00 за сприянням керівництва Старопетрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Вишгородського району, було проведено батьківські збори учнів 9-11 класів з метою профорієнтаційної роботи та презентації Національної академії статистики, обліку та аудиту і Коледжу бізнесу та аналітики НАСОА. Зустрічі з батьками передувала екскурсія учнів старших класів школи до Академії у вересні 2017 року.

Зустріч проходила у форматі діалогу між батьками, викладачами школи та представниками Академії зокрема: проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, д.е.н., професор – Момотюк Л. Є., декан фінансово-економічного факультету, к.е.н. – Пархоменко В.В., завідувач відділу профорієнтаційної роботи, к.п.н. – Черушева Г.Б., заступник завідувача відділу профорієнтаційної роботи – Синяков А.В.

Батькам було продемонстровано відеоролик та слайд-презентацію, які розкривали основні напрями діяльності Академії, спеціальності та спеціалізації підготовки фахівців, професійну адаптацію студентів в період проходження виробничої практики, міжнародне співробітництво з ВНЗ Франції, Польщі, Королівства Марокко, академічну мобільність студентів, зокрема паралельне навчання за програмою «ПОДВІЙНИЙ ДИПЛОМ», що надає право студентам отримати диплом українського та польського ВНЗ.

Гості зустрічі отримали уявлення про сучасну матеріально-технічну базу, науково-педагогічний потенціал вузу та багатоманітність студентського життя, спортивні та культурно-творчі досягнення студентів . По завершенні зустрічі було проведено індивідуальні бесіди з батьками, яких зацікавила перспектива навчання в НАСОА та Коледжу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *