Посвята у студенти 2022

Посвята у студенти 2022

12 вересня 2022  року наша дружна Академічна родина вітала нове поповнення у своїх лавах.  

Початок нового навчального року завжди хвилююча і яскрава  подія, але  цього року ми відзначаємо її  у складних і трагічних  умовах, проте з вірою у Перемогу!

Теплими словами привітав гостей  ректор Академії Олександр Григорович Осауленко, який підкреслив, що особливо важливою місією Академії разом з наданням міцних знань є виховання молодої еліти, на яку українська нація покладає свої надії та сподівання, та традиційно вручив Ключ знань студентам-першокурсникам.

З вітальним словом до присутніх звернувся т.в.о. директора ФКЕУ НАСОА П.С. Корнієнко.

Декани обліково-статистичного та фінансово-економічного факультетів Олексій Іванович Пилипенко та Вікторія Вікторівна Пархоменко вручили студентам-першокурсникам символічні студентський квиток та залікову книжку. Першокурсники урочисто склали Присягу студента НАСОА.

Завершилося Свято концертом за участю студентів та викладачів Академії, які створили неповторну зворушливу  атмосферу любові та гордості за нашу країну, її воїнів-визволителів та всіх українців, які наближають таку жадану та довгоочікувану Перемогу!

Бажаємо нашим студентам впевнено крокувати до своєї мети, здобувати нові знання, підкорювати вершини, відкривати нові горизонти! Наснаги та енергії, успіхів та натхнення,  вагомих здобутків у навчанні задля Перемоги  та слави України!