Підсумки конференції наукової молоді «Економічне майбутнє України»

Підсумки конференції наукової молоді «Економічне майбутнє України»

Викладачі та студенти НАСОА взяли участь у роботі конференції наукової молоді «Економічне майбутнє України», яка відбулася 30 березня 2018 року в місті Києві за ініціативи Української асоціації Римського клубу спільно з Київським міжнародним економічним форумом (КМЕФ).

Конференція об’єднала понад 350 студентів-економістів і викладачів з провідних університетів з усієї країни і була присвячена питанням формування нової економічної політики та плеканню підприємництва. Саме тому її активними учасниками стали амбітні та цілеспрямовані аспіранти та студенти НАСОА під керівництвом професорів кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності та кафедри фінансів, банківської справи та страхування – Резнікової Н. В. та Бондарук Т. Г., а саме, Мельничук Ірина, Петруня Денис, Луговськк Альона, Білойван Вікторія, Павленко Інеса та Ніколаєнко Єлизавета.Підсумки конференції наукової молоді «Економічне майбутнє України». Фото №1.

Цікавим та влучним є вислів Нельсона Мандела:

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.

Ми прагнемо пізнати світ в контексті економічного життя та долучитися до його розвитку.

Ключові міжнародні ТОП-спікери конференції:

Ключові міжнародні ТОП-спікери конференції.
Головна мета конференції – допомогти талановитій українській молоді стати архітекторами кращої економічної та соціальної реальності. Дати перспективним науковцям цінні дороговкази й об’єднати їхню енергію навколо ідей збалансованого та соціально орієнтованого економічного розвитку.

Ми сподіваємося, що ключові знання та ідеї, отримані на конференції допоможуть розвинути впевненість та сприятимуть ефективному втіленню цих знань у соціально-економічному житті країни.

Підсумки конференції наукової молоді «Економічне майбутнє України». Фото №2.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *