Лекція «Розвиток аудиту в системі управління»

Лекція «Розвиток аудиту в системі управління»

4 квітня 2016 року для студентів 3-5 курсів спеціальностей «Облік і аудит» та «Фінанси та кредит» було проведено відкриту лекцію на тему «Розвиток аудиту в системі управління». Лекцію проводив завідувач кафедри аудиту Національної академії статистики, обліку та аудиту, д.е.н., професор Корінько Микола Данилович.

Тематика лекції присвячена питання подальшого розвитку незалежного аудиту в управлінні економікою держави. Окремо було розглянуто проблемні питання незалежного аудиту та внутрішнього контролю і внутрішнього аудиту державних підприємств. Окреслено заходи, що здійснюються в Академії для забезпечення подальшого покращення рівня навчання та отримання знань студентами Академії, зокрема співпраця із Асоціацією присяжних сертифікованих аудиторів. Висвітлено завдання та роль майбутніх випускників Національної академії статистики, обліку та аудиту в системі управління. У процесі обговорення надано відповіді на питання студентів із теми лекції.

Лекцію відвідали експерти місії Євростату в рамках проведення глобальної оцінки національної статистичної системи України на її відповідність європейським нормам та стандартам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *