КВК – це завжди свято, веселий настрій та море жартів

КВК – це завжди свято, веселий настрій та море жартів

16 лютого в Національній академії статистики, обліку та аудиту пройшло феєричне засідання Клубу винахідливих та кмітливих.

У двобої зійшлися команда випускників-магістрів «Діти 90-х» (капітан Андрій Синяков) та збірна команда 1-4 курсів «МАФіЯ» (капітал Владислав Косяк). На початку ректор Академії Олександр Григорович привітав обидві команди, побажав їм чесних перемог, а членам журі – справедливого суддівства.

У першому конкурсі «Візитка» молодь мала можливість виявити власні таланти та почуття іскрометного гумору. Спочатку глядачі поринули в прекрасну, цікаву, наповнену дотепними жартами, пісенними пародіями атмосферу 90-х років, а через деякий час відчули атмосферу стриманості, сили, про яку подбали «юні мафіозі».

Наступних два конкурси від найчеснішої ведучої – режисера Академії Ольги Анатоліївни Чистякової, пройшли на одному диханні. Долоні глядачів пашіли від гучних оплесків, а з потомлених від сміху облич не сходили усмішки.

Командами були також представлені цікаві відеоролики «Один день з життя студента», в яких вони проявили справжній розум та неординарний підхід.

Конкурс капітанів «Якби я був ректором» справив неабияке враження на кожного, хто чув пропозиції-жарти. Обидва капітани у своїх виступах були дотепними та оригінальними. А час, виділений на гру, проминув непомітно.

Варто зазначити, що глядацький зал буквально вибухав оплесками після кожного наступного виступу команд КВК.

Як і годиться, в кожному змаганні є переможці. Отже, за результатами п’яти конкурсів перемогу отримала команда «Діти 90-х». Учасники команд зізналися, що отримали надзвичайне задоволення від гри. А капітан команди «Діти 90-х» Андрій Синяков зауважив:

У нас немає переможців і переможених, бо всі ми – єдина команда НАСОА.

Випускники-магістри подарували студентам сову – символ КВК НАСОА – СОВІНА.

Побажаємо студентам надалі залишатися такими ж веселими та кмітливими, розумними та дотепними. Дякуємо командам за цікаву гру, глядачам – за увагу, а журі – за нелегку працю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *