Конференція наукової молоді 2.0 «Економічне майбутнє України»

Конференція наукової молоді 2.0 «Економічне майбутнє України»

Студенти ІІ курсу фінансово-економічного факультету спеціальності «Менеджмент» та викладачі кафедри економіки та менеджменту зовнішньоекономічної діяльності Національної академії статистики, обліку та аудиту стали учасниками Конференції наукової молоді 2.0 «Економічне майбутнє України».

5 квітня 2019 року в залі Unit.Verse на території бізнес-кампуса Unit.City відбулася Конференції наукової молоді 2.0 «Економічне майбутнє України», у якій взяли участь талановиті студенти-економісти, викладачі і дослідники провідних університетів з усієї країни.

На конференції обговорювалися питання економічної політики і держуправління, бізнесу і підприємництва, а також особистісного розвитку.

Організаторами конференції виступили Українська асоціація Римського клубу та Київський Міжнародний Економічний Форум.

Серед запрошених гостей конференції був відомий норвезький економіст Ерік Райнерт, який є автором бестселеру «Як багаті країни забагатіли… і чому бідні країни лишаються бідними» (How Rich Countries Got Rich … and Why Poor Countries Stay Poor). Його інтереси та публікації зосереджені навколо теорії нерівномірного розвитку та історії економічної думки і політики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *