Команда Академії здобула перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт у 2022/2023 навчальному році зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування»

Команда Академії здобула перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт у 2022/2023 навчальному році  зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування»

На підставі Листа Державної наукової установи “Інституту модернізації змісту освіти” від 30.01.2023 №21/08-118 про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році, Національним університетом “Чернігівська політехніка” проведений Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності “Облік і оподаткування”.

Конкурс проходив на базі кафедри економіки, обліку і оподаткування шляхом рецензування та оприлюднення рейтингового списку наукових конкурсних робіт (без проведення підсумкової конференції).

У Конкурсі приймало участь 80 наукових робіт (90 авторів)

Команда Академії успішно пройшла всі етапи Конкурсу і здобула перемогу!

  • Подран Анна Вікторівна (наук.керівник Новиченко Л.С.) нагороджена Дипломом ІІ ступеня
  • Пахарина Анна Євгенівна (наук.керівник Петраковська О.В.) нагороджена Грамотою за актуальність та новизну дослідження.

В командному заліку Національна академія статистики, обліку та аудиту нагороджена Дипломом І ступеня!

Пишаємося  високими досягненнями наших студентів! Дякуємо науковим керівникам за їх допомогу та  підтримку! Бажаємо не зупинятися на досягнутому і впевнено рухатися до нових наукових звершень!