Innovating Education: Підсумки конференції, проведеної компанією Genesis за підтримки Мінцифри та МОН України, для освітян

Innovating Education: Підсумки конференції,  проведеної компанією Genesis за підтримки Мінцифри та МОН України, для освітян

3 червня 2023 року компанією Genesis було проведено першу конференцію Innovating Education для представників закладів освіти. Темою заходу стала «Взаємодія держави та ІТ-бізнесу». Подія відбулася за підтримки Міністерства цифрової трансформації та Міністерства освіти і науки у співпраці з Product IT Foundation for Education. Конференція об’єднала понад 1500 освітян, які активно впроваджують цифрові технології в освіту.

Серед учасників Конференції був кандидат економічних наук, доцент кафедри статистики, ІТ та математичних методів в економіці НАСОА Ставицький О. В.

Під час панельної дискусії спікери обговорили напрями співпраці держави, закладів освіти та продуктового ІТ-бізнесу задля побудови сталого партнерства в освіті та економічного зростання України.

«Поки в Україні триває війна, світ не стоїть на місці й активно розвивається. Цінність людського капіталу росте в рази. Саме тому розробити новий шлях для освіти – наш важливий виклик і завдання. Основний акцент — на впровадженні технологій та інновацій в освіті, цифровізації та дебюрократизації»,

– прокоментував Михайло Федоров, Віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – Міністр цифрової трансформації України.

Під час дискусії учасники конференції також обговорили використання інноваційних технологій в освіті для розвитку студентської молоді та модернізації освітнього процесу.

Підсумовуючи події, які відбувалися під час конференції, хотілося б подякувати всім учасникам за їхню активність, а також організаторам за  щільний інформаційний контент та інформаційну насиченість всіх панельних майданчиків, та побажати швидкої реалізації всіх проектів!