Екскурсія до Академії Борівським академічним ліцеєм

Екскурсія до Академії Борівським академічним ліцеєм

22 жовтня 2019 року до Академії, в рамках профорієнтаційної роботи та за сприянням доцента кафедри статистики Голубової Г.В., завітали випускники Борівського академічного ліцею Фастівського району.

На зустріч з потенційними абітурієнтами були запрошені декан обліково-статистичного факультету д.е.н., професор Пилипенко О.І., декан фінансово-економічного факультету к.е.н., доцент Пархоменко В.В., завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування д.е.н., професор Бондарук Т.Г., к.е.н., доцент кафедри статистики Голубова Г.В. та співробітники відділу профорієнтаційної роботи. Учням було презентовано спеціальності та напрями підготовки майбутніх фахівців, навчання за програмою Подвійний диплом, міжнародне співробітництво з університетами партнерами Франції, Польщі, Хорватії, Словаччини та інших. Також запропоновано навчання на підготовчих курсах за програмою ЗНО, які проходять щосуботи протягом 7 місяців.

По завершенню зустрічі гостям було проведено екскурсію до спортивної та тренажерної зали, лінгафонного кабінету, бібліотеки та читального залу, студентської кав’ярні, танцювальної студії, гуртожитку. Окремими абітурієнтами було подано заяви на підготовчі курси. З представниками ліцею було обговорено питання про подальшу співпрацю з Академією.