«Чаруюча жіночність»: виставка фотопортретів у стінах НАСОА

«Чаруюча жіночність»: виставка фотопортретів у стінах НАСОА

Напередодні свята весни, жінок та краси у стінах Національної академії статистики, обліку і аудиту за ініціативи Ігнатової Ірини Сергіївни, старшого викладача кафедри фінансів, було урочисто відкрито фотовиставку «Чаруюча жіночність».

Весна – час відродження та краси, і хто, як не жінка, здатна відновлювати світ своєю красою. Розкрити багатогранність чарівності жінки взялись прекрасні дівчата – студентки старших курсів Академії: Яковлева Дар’я, Півньова Ксенія, Панасюк Альона та Шарниленко Наталія, які представили в рамках виставки свої портретні фотороботи.

Протягом двох тижнів студенти та викладачі НАСОА мають змогу побачити чарівні фото своїх одногрупниць та колег очима фотомитців. Це ще одна можливість звернути увагу на те, що серед студентів НАСОА багато не тільки успішної у навчанні, але й талановитої молоді.

Краса світу завжди поруч і втілюється у тих, хто знаходиться поряд із нами. Зупинитись, замислитись над цим та побачити прекрасні сторони життя у кожному знайомому обличчі, закликають авторки фотовиставки та вітають усіх із настанням весни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *