Акредитована магістерська програма «Облік і аудит в управлінні підприємницькою діяльністю» на п’ять заліків по іспитам АССА

Акредитована магістерська програма «Облік і аудит в управлінні підприємницькою діяльністю» на п’ять заліків по іспитам АССА

Освіта є великий «двигун» особистого розвитку. Саме через освіту можна досягти того, що дочка селянина може стати лікарем, що син гірника може стати керівником шахти, що дитина сільськогосподарських робітників може стати президентом великої нації. Це те, що ми робимо самі з того, що у нас є, а не те, що нам дано, що відокремлює одну людину від іншого.

Нельсон Мандела

Фото: Сертифікат ACCA.2 червня 2016 року Комісією з акредитації Асоціації Присяжних Сертифікованих Бухгалтерів (далі – АССА, від англ.: Association of Chartered Certified Accountants) акредитована магістерська програма НАСОА «Облік і аудит в управлінні підприємницькою діяльністю» на п’ять заліків по іспитах АССА, зокрема:

  1. F1 «Роль бухгалтера у бізнес-середовищі»
  2. F2 «Управлінський облік»
  3. F3 «Фінансовий облік»
  4. F4 «Корпоративне і підприємницьке право»
  5. F8 «Аудит та підтвердження звітності»

Розробником програми виступив висококваліфікований колектив кафедри аудиту, а керівником даної програми є завідувач кафедри, д.е.н., професор Корінько Микола Данилович.

Дана програма є унікальною, оскільки надає можливість студентам без складання додаткових екзаменів та залучення коштів отримати п’ять заліків по іспитах АССА.

Саме високий рівень теоретичної та практичної підготовки студентів є запорукою отримання сертифікатів АССА, їх успішного працевлаштування та фахового зростання в майбутньому. Співпраця з АССА забезпечує вдале поєднання в НАСОА переваг класичної академічної школи підготовки майбутніх фахівців та необхідними, для успішного працевлаштування випускників Академії, досвідом практичної роботи, вміннями та навичками.

Отримання заліків по іспитах АССА, за акредитованою програмою, проводиться на підставі пред’явлення зазначеного диплому та клопотання Академії без будь-яких додаткових іспитів та оплат.

Дані сертифікати надають перевагу у процесі проходження випускниками співбесіди з роботодавцями для зарахування на відповідні посади.

ACCA – це глобальна асоціація професіоналів в області фінансів і обліку. Мета Асоціації – запропонувати найкращі кваліфікації для практичних, здібних і амбітних людей по всьому світу, які прагнуть до успішної кар’єри в області обліку, аудиту, фінансів і менеджменту.

Знання, отримані в ACCA, відповідають вимогам роботодавців в будь-якій сфері і гарантують підготовку фахівців самого широкого профілю. Безперервне вдосконалення та підвищення рівня кваліфікації покликані задовольнити потреби як студентів, так і роботодавців.

ACCA співпрацює з органами державного управління, міжнародними та професійними організаціями з метою розвитку фінансової професії в усьому світі і підтримки громадських інтересів. Прагнення забезпечити прозорість фінансової професії в світовому масштабі, щоб підвищити довіру до фінансових систем, сприяти залученню іноземних інвестицій та економічного розвитку.

ACCA пропонує рекомендації і ділиться експертними знаннями зі своїми партнерам в країнах, що розвиваються для того, щоб допомогти їм розвинути свій потенціал і поліпшити стандарти. Робота здійснюється за наступними напрямками:

  • створення професійних бухгалтерських організацій, в тому числі робота над проектами законів, статутів та внутрішніх нормативних документів; формування структури управління та кадрової структури; стратегічне планування,
  • регулювання і професійні стандарти, в тому числі розробка нормативно-правової бази в області етики, контролю діяльності, перевірок і дисципліни,
  • навчання і сертифікація, в тому числі присвоєння кваліфікацій, перепідготовка і підвищення кваліфікації та підготовка викладачів,

а також

  • прийняття і впровадження Положення про зобов’язання організацій – членів Міжнародної федерації бухгалтерів (IFAC).

ACCA є офіційним партнерів понад 70 бухгалтерських організацій в різних країнах світу і співпрацює з ними в таких областях, як контроль діяльності, підтримка при реалізації політики підвищення кваліфікації, впровадження Міжнародних стандартів фінансової звітності (МСФЗ) і реалізація 18 спільних програм проведення іспитів.

Інвестиції в знання платить кращі дивіденди.

Бенжамін Франклін

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *