В Академії відбувся публічний захист магістрів

В Академії відбувся публічний захист магістрів

У січні 2018 року в Академії відбулася атестація здобувачів вищої освіти рівня магістр у формі публічного захисту магістерських робіт зі спеціальностей «Облік і оподаткування» (за магістерськими програмами «Облік і оподаткування в управлінні підприємницькою діяльністю», та акредитованою АССА «Облік і аудит в управлінні підприємницькою діяльністю»), «Фінанси, банківська справа та страхування» (за магістерськими програмами «Державний фінансовий менеджмент», «Фінансовий менеджмент у сфері бізнесу», «Банківський менеджмент»), «Менеджмент» (за магістерською програмою «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності») та «Економіка» (за магістерською програмою «Економічна кібернетика»).

В процесі захисту магістерських робіт студенти продемонстрували володіння методологією наукового дослідження, сучасними провідними технологіями та методами збору, обробки і подання наукової інформації. Представлені на захист магістерські роботи були актуальними, відзначалися високим рівнем викладення матеріалу, практичною спрямованістю.

Випускники продемонстрували глибокі знання та професійну компетентність за фахом.

На підставі дипломів другого рівня вищої освіти (магістрів) випускники, які навчалися за сертифікованою АССА програмою: «Облік і аудит в управлінні підприємницькою діяльністю», отримають підтвердження зарахованих заліків по іспитах Асоціації.

Ґрунтовні знання та цікаві доповіді продемонстрували магістри спеціальностей:

  • «Облік і оподаткування» – Бараненко І., Голуб В., Ковбаско К., Олійник О., Пархоменко В., Пересада К., Ткачук М., Коляда А., Гераськіна Л., Костяна І., Лисенко К.;
  • «Фінанси, банківська справа та страхування» – Коломієць К., Огнива Г., Галушка О., Лаврінчук П., Дмитренко Ю., Воронцова Т., Терещенко Р.;
  • «Менеджмент» – Іванков А., Пічкур А., Пінчук Р.;
  • «Економіка» – Перхун О., Антоненко Я., Журжа О., Мережко І., Ракицька А.

Щиро вітаємо студентів-магістрів із успішним захистом!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *