День Святого Валентина в Академії

День Святого Валентина в Академії

Вже стало гарною традицією в Академії святкування 14 лютого Дня Святого Валентина – свята усіх закоханих.

Цього року учасники свята ділились зі студентами та викладачами тим, що саме вони вкладають у почуття закоханості та любові.

Від імені студентів Владислав Сметана зізнався у давній любові до викладачів НАСОА та пообіцяв доводити це не тільки словами. Такі почуття виявились взаємними: у відповідь Ігнатова Ірина Сергіївна розповіла студентам Академії, як і чому викладачі закохані у свою роботу та студентів.

Студентки Юлія Майструк (обліково-статистичний факультет) та Вікторія Ткач (Коледж бізнесу та аналітики НАСОА) співали про своє кохання. На святі сформувався співочий дует – Юля Майструк та студент фінансово-економічного факультету Віталій Молодько, який заради партнерки по співу вийшов із-за діджейського пульту.

Яке ж свято без жвавих конкурсів. Гості свята змагались у танцях, говорили лагідні слова до своїх коханих, взяли участь у жартівливому майстер класі по фінансовій стійкості та фінансовій надійності для молодих пар.

Завершував свято яскравий гумористичний виступ від студентів Коледжу, які зі сцени зізнавались у коханні, шукали собі пару та жартували про те, яким може виявитись кохання.

Національна академія статистики, обліку та аудиту вітає всіх закоханих і тих, хто ще тільки зустріне своє кохання із святом та бажає виявляти свої почуття та відчувати кохання 365 днів на рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *