Академія гостинно відкрила свої двері майбутнім абітурієнтам!

Академія гостинно відкрила свої двері майбутнім абітурієнтам!

6 жовтня 2018 року в Національній академії статистики, обліку та аудиту та Коледжі бізнесу та аналітики було проведено День відкритих дверей, а також стартували підготовчі курси для учнів 9-их класів. Захід відвідали гості з Василькова, Обухова, Вишгорода, Вишневого, Фастовата та шкіл Києва.

Абітурієнтам та їхнім батькам було презентовано матеріально-технічну базу закладу, можливості навчання за програмою «Подвійний диплом», стажування за кордоном, безкоштовні мовні курси з польської та англійської мови, розвиток творчо-інтелектуальних можливостей студентів та інші переваги, які надає як Академія так і Коледж.

Спікерами заходу були: декан обліково-статистичного факультету, д.е.н. Пилипенко Олексій Іванович, декан фінансово-економічного факультету, к.е.н. Пархоменко Вікторія Вікторівна, директор Коледжу бізнесу та аналітики, к.е.н. Юрченко Олександр Анатолійович, завідувач відділу профорієнтаційної роботи НАСОА, к.п.н. Черушева Галина Батрбеківна.

По завершенні заходу, слухачі підготовчих курсів, та їх батьки, зустрілися з викладачами Академії, які безпосередньо будуть здійснювати підготовку на підготовчих курсах, і продовжили роботу в групах.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *