Цікава зустріч у рамках співпраці кафедри обліку та оподаткування із Всеукраїнською газетою «Все про бухгалтерський облік»

Цікава зустріч у рамках співпраці кафедри обліку та оподаткування із Всеукраїнською газетою «Все про бухгалтерський облік»

За ініціативи кафедри обліку та оподаткування 19 вересня 2018 р. відбулася зустріч студентів обліково-статистичного факультету та викладачів із PR-менеджерами по роботі зі студентами закладів вищої освіти Всеукраїнської газети «Все про бухгалтерський облік» Стужук Ольгою Юріївною та Симанчук Римою Сергіївною.

На зустрічі увага студентів була зосереджена на особливості роботи на посаді бухгалтера, на його саморозвиток, самовдосконалення, на вільне володіння сучасними інформаційними технологіями. Студенти почерпнули багато корисної інформації: як потрібно вчитися, щоб бути висококваліфікованим фахівцем, як будувати відносини в колективі, які знання стануть у пригоді, як себе презентувати перед працедавцями тощо.

Студенти ще раз переконалися, що обрана ними професія бухгалтера, завжди є затребуваною, і після успішного закінчення НАСОА знайти роботу з гідною заробітною платою – це реальність, але для цього необхідно добре вчитися і не боятися братися за будь-яку роботу. Зустріч пройшла в атмосфері поваги та взаєморозуміння.

Академія вдячна адміністрації газети «Все про бухгалтерський облік» – президенту Юхниці Євгену Леонідовичу та менеджерам Стужук О. Ю., Симанчук Р. С. за співпрацю та планові зустрічі із нашими студентами. Такі заходи підвищують мотивацію і бажання студентів навчатися, ми переконані, що це суттєво розширює знання нашої студентської молоді та сприяє підвищенню якісного рівня їх підготовки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *