І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Фінанси»

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Фінанси»

З метою популяризації фінансової науки, виявлення обдарованої молоді та створення умов для її розвитку і самовдосконалення, кафедрою фінансів, банківської справи та страхування Національної академії статистики, обліку та аудиту 05 березня 2024 року було організовано та проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Фінанси».

У заході взяли участь здобувачі вищої освіти третього курсу, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Фінанси, банківська справа та страхування».

З привітальними словами та побажаннями успіху до учасників звернулися : голова журі ‒ д. е. н., професор, Заслужений економіст України, завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування Таїсія Григорівна Бондарук та члени журі ‒ Ірина Володимирівна Заїчко, кандидат економічних наук, доцент, Юлія Вікторівна Ковернінська, кандидат економічних наук, доцент.

В рамках проведення олімпіади учасники виконували тестові завдання практичного характеру та творче завдання у вигляді написання есе на фінансову тематику. Виконання завдань відбувалося на платформі дистанційного навчання Moodle. Проведений аналіз відповідей на конкурсні завдання засвідчив, що всі здобувачі вищої освіти продемонстрували ґрунтовні знання з дисципліни «Фінанси».

За результатами І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Фінанси» перемогу в олімпіаді здобули:

  • І місце – Бережна Єва (група 21.04);
  • ІІ місце – Краснова Тетяна (група 21.04);
  • ІІІ місце – Орленко Світлана (група 21.04); Валіновська Анастасія (група 21.04).

Дякуємо всім учасникам І туру Олімпіади з навчальної дисципліни «Фінанси» за участь та бажаємо подальших успіхів і перемог!