Студенти НАСОА продовжують виборювати призові місця на конкурсах студентських наукових робіт і отримувати нагороди!

Студенти НАСОА продовжують виборювати призові місця на конкурсах студентських наукових робіт і отримувати нагороди!

На базі Національного університету “Чернігівська політехніка” відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 071 “Облік і оподаткування” у 2020-2021 н. р. Студент 4 курсу, групи 17.01 Філішин Максим гідно представив обліково-статистичний факультет Національної академії статистики, обліку та аудиту.

За рішенням Галузевої комісії Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт Диплом II ступеня було присуджено Філішину Максиму за наукову роботу на тему: «Структуризація та інформаційне забезпечення відображення ризиків в бухгалтерському обліку».

Подяками відзначено д.пед.н., професора, Заслуженого працівника освіти України, Почесного професора EIDV Словаччини, завідувача кафедри обліку та оподаткування НАСОА Теловату Марію Теодозіївну, як керівника студентської наукової роботи і як члена Галузевої конкурсної комісії у проведенні ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 071 “Облік і оподаткування” у 2020-2021 н. р.

Бажаємо подальших успіхів, нових перемог і наукових звершень!