Професор Теловата М.Т. у рамках міжнародної співпраці взяла участь у XVI SECURITY FORUM KRAKOV-2021

Професор Теловата М.Т. у рамках міжнародної співпраці взяла участь у XVI SECURITY FORUM KRAKOV-2021

В рамках міжнародної співпраці, спільної наукової діяльності та обміну досвідом між Національною академією статистики, обліку та аудиту і ЗВО Словаччини та Польщі, для участі в XVI SECURITY FORUM KRAKOV-2021 у Краківський університет “Apeiron” (Польщі) була запрошена Теловата Марія Теодозіївна – д.пед.н., професор, Заслужений працівник освіти України, Почесний професор EIDV (Словаччини), завідувач кафедри обліку та оподаткування Національної академії статистики, обліку та аудиту.

Форум об’єднав для спільної роботи науковців багатьох країн: США, Німеччини, Словаччини, Польщі, Чехії, України, Малайзії та ін. Програма Форуму включала низку тренінгів і дискусій: присутні розглянули й обговорили різні підходи до побудови миру і соціальної згуртованості, познайомилися із проектами, які реалізовують організації по всьому світу.

Форум залишив яскраві позитивні враження – це актуальна тематика виступів учасників, чудові презентації доповідачів, цікаво представлені дослідні результати наукових проектів та їх впровадження.

Вдячні організаторам і співорганізаторам за підготовку та проведення наукового заходу! Сподіваємося на подальшу співпрацю!