Щомісячні Архіви: Вересень 2024

Година куратора з першокурсниками

Година куратора з першокурсниками

Година куратора є важливим чинником проведення інформаційної, адаптаційної, культурно-просвітницької, а найголовніше – виховної роботи в академічній групі. 25.09.2024 р. викладачем кафедри менеджменту, маркетингу та публічного управління Гаврисевич Анною Сергіївною була проведена година куратора зі здобувачами першого курсу ОП «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» та «Маркетинг і реклама». Під час зустрічі обговорили питання, пов’язані з особливостями навчання в НАСОА в умовах війни, провели мозковий штурм, щодо ідей участі груп в Батлі факультетів та коледжів НАСОА «Бунтівний і сміливий жовтень!». Анна Сергіївна поінформувала здобувачів вищої освіти про наукові, культурно-просвітницькі та виховні заходи, які очікують їх у цьому навчальному році. Зустріч пройшла в теплій та дружній атмосфері!

«Грошовий ринок»

«Грошовий ринок»

24 вересня 2024 року відбулася відкрита лекція на тему «Грошовий ринок», яку провела кандидатка економічних наук, доцентка кафедри фінансів, банківської справи та страхування Ірина Заїчко для студентів другого курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок». Метою лекції було визначено набуття знань щодо сутності, структури та ключових суб’єктів грошового ринку, а також визначення чинників, які впливають на попит і пропозицію грошей. Окремо розглядалося питання встановлення рівноваги на грошовому ринку. Ірина Заїчко підкреслила актуальність теми для майбутньої професійної діяльності студентів. Лекція була побудована на науково-проблемному підході, що викликало активний інтерес як у студентів, так і у присутніх науково-педагогічних працівників. Важливу роль у поданні матеріалу відіграв грамотно підібраний презентаційний супровід. На […]

Враження здобувачів вищої освіти про участь в програмі обміну Erasmus+

Враження здобувачів вищої освіти про участь в програмі обміну Erasmus+

Протягом другого семестру 2023/2024 навчального року здобувачки вищої освіти ОП «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» Новаковець Анна та ОП «Публічне управління та адміністрування» Сагайдачна Дар’я приймали участь в програмі міжнародної мобільності для студентів Erasmus+ навчаючись в WSB Merito Universities in Poznan. Повернувшись додому, в стіни рідної Національна академія статистики, обліку та аудиту, дівчата поділились своїми враженнями від навчання в WSB Merito Universities in Poznan. «Національна академія статистики, обліку та аудиту дала нам можливість на практиці зрозуміли особливості європейської освіти, поринули у світ європейської молоді та зіштовхнулись із різними культурами» – каже Анна. «Повернувшись додому, можу сміливо сказати, що це був дійсно цінний досвід. Інтеграція в університеті пройшла легко, бо система освіти майже […]

Зустріч в рамках профорієнтаційної роботи Академії

Зустріч в рамках профорієнтаційної роботи Академії

20 вересня представники НАСОА у складі декана обліково-статистичного факультету, д.е.н. Пилипенка О.І., завідувача відділу профорієтаційної роботи, к.пед.н. Черушевої Г.Б., завідувача відділу по роботі з іноземними студентами Гаврисевич А.С. та менеджера з реклами відділу профорієнтаційної роботи Григоращенко М.М. відвідали Димерський ліцей 1 та Димерський ліцей 2 Вишгородського району Київської області. У навчальних закладах представники Академії зустрілися з учнями 9-11 класів, а також підписали з керівництвом договори про подальшу співпрацю. Національна академія статистики, обліку та аудиту щиро дякує керівникам  ліцеїв – Щак Світлані Олексіївні та Гуцалу Петру Анатолійовичу за теплу зустріч!

«Юристи без кордонів»

«Юристи без кордонів»

В Національній академії статистики, обліку та аудиту розпочала роботу Юридична клініка «Юристи без кордонів». Долучились студенти другого курсу, які мотивовані прагненням до пізнання. Основними напрямками Юридичної клініки «Юристи без кордонів» є надання допомоги ВПО; родинам цивільних та зниклих безвісті.

«Пріоритети діяльності Міністерства фінансів України під час воєнного стану»

«Пріоритети діяльності Міністерства фінансів України під час воєнного стану»

16 вересня 2024 року відбулась зустріч з начальником Управління державної політики у сфері пробірного контролю, документів суворої звітності Міністерства фінансів України Король Володимиром Миколайовичем. Тема зустрічі: «Пріоритети діяльності Міністерства фінансів України під час воєнного стану». У заході взяли участь здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітніх програм «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Публічне управління та адміністрування», а також другого (магістерського) рівня –«Міжнародний менеджмент» та «Публічне управління та адміністрування» Під час лекції були висвітлені актуальні питання фінансування державного бюджету, управління державним боргом та формування золотовалютних запасів України. Особливу зацікавленість студенти виявили до проблематики державного регулювання у сфері пробірної діяльності і підтримки гемологічної служби в нашій країні. У дискусії взяли участь здобувачі освіти Заярний […]

Онлайн-зустріч адміністрації НАСОА з першокурсниками із Азербайджану

Онлайн-зустріч адміністрації НАСОА з першокурсниками із Азербайджану

5 вересня 2024 р. в Академії відбулася онлайн-зустріч адміністрації з першокурсниками із Азербайджану. З вітальними словами до студентів звернулися проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, к.е.н., доцент – Супруненко С. А.; декан фінансово-економічного факультету, к.е.н., доцент – Пархоменко В. В.; декан обліково-статистичного факультету, д.е.н., доцент – Пилипенко О. І.; завідувач кафедри іноземних мов, к.філ.н. – Горюнова М. М.; завідувач відділу профорієнтаційної роботи, к.пед.н, доцент – Черушєва Г. Б.; к.філ. н., доцент, доцент кафедри іноземних мов – Савенко Т. Д. Ми вдячні всім, хто взяв участь у цій важливій події, і сподіваємося, що отримана інформація допоможе вам успішно розпочати навчальний рік.

Привітання з Днем знань від ректора Академії

Привітання з Днем знань від ректора Академії

Привітання з Днем знань доктора наук з державного управління, професора, академіка НАН України, ректора Національної академії статистики, обліку та аудиту – Осауленка Олександра Григоровича.