Зустріч студентів з майбутнім працедавцем на тему: «Вимоги ринку до студента та викладача»

Зустріч студентів з майбутнім працедавцем на тему: «Вимоги ринку до студента та викладача»

6 грудня 2017 року відбулася зустріч студентів та професорсько-викладацького складу Академії з Володимиром Піменовим, засновником та комерційним директором компанії, яка вже кілька років успішно займається розвитком як власного, так і зовнішнього бізнесу, управлінням комерційними проектами, запуском стартапів «з нуля», фінансовою аналітикою тощо.

Спікер розповів про нові тенденції розвитку економіки у сучасному світі, коли акцент зсувається з великих корпорацій на індивіда. Завдяки розвитку комунікаційних та IT-технологій окремі відокремлені один від одного у просторі фахівці об’єднуються у гнучкі тимчасові мережі для виробництва товарів і послуг, які після завершення проекту розпадаються.

Володимир також окреслив низку особистих якостей, універсальних знань та умінь, які, за умов наполегливості, допоможуть досягти успіху як при пошуку роботи, так і при побудові кар’єри у майбутньому.

За результатами зустрічі студенти отримали запрошення на стажування до ряду компаній, з якими співпрацює Володимир Піменов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *