Засідання наукового студентського гуртка «Аналітик»

Засідання наукового студентського гуртка «Аналітик»

20 березня Генеральною Асамблеєю ООН проголошено Міжнародним днем щастя. З урахуванням цього факту, темою чергового засідання студентського наукового гуртка «Аналітик» на кафедрі статистики, ІТ та математичних методів в економіці Національної академії статистики, обліку та аудиту стало обговорення  Міжнародного Індексу щастя.

У засіданні взяли участь здобувачі рівня вищої освіти першого (бакалаврського) рівня другого та четвертого року навчання освітньої програми «Прикладна статистика та бізнес-аналітика».

Засідання гуртка проводила завідувач кафедри, к.е.н., доцент – Горобець Олена Олександрівна. До обговорення долучилася к.е.н., доцент, доцент кафедри – Червона Світлана Петрівна.

Студенти активно обговорювали особливості проведення опитування, акцентували увагу на власних позитивних та негативних емоціях, висловлювали свої думки щодо екологічного сліду суспільства. Також присутні дослідили питання України у «рейтингу щастя» і, звісно, зважаючи на страшну війну, дійшли у ході обговорення невтішних висновків.

Однак, приємністю стало те, що студентка 4 курсу – Хандашко Меланія підготувала колаж, у якому представила усе те, що особисто її робить щасливою.

Разом з тим, присутні погодилися, що усі зараз знаходяться в очікуванні найбільшого щастя – Перемоги!