Всеукраїнська інтелектуальна гра «Найрозумніший-2019»

Всеукраїнська інтелектуальна гра «Найрозумніший-2019»

23 та 24 квітня 2019 року в Національній академії статистики, обліку та аудиту було проведено всеукраїнську інтелектуальну гру «Найрозумніший» для учнів шкіл та вищих професійних училищ України.

Вже третій рік поспіль у стінах Академії збираються учні та студенти-переможці регіональних турів гри «Брейн-рінг» та конкурсу творчих студентських робіт з інформатики.

Цього року на грі «Найрозумніший» були представлені такі навчальні заклади України: Старопетрівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Вишгородського району, заклад загальної середньої освіти №1 м.Чигирин, навчально-виховний комплекс №2 м.Чигирин, навчально-виховний комплекс №3 м. Чигирин, загальноосвітня школа №1 смт. Димер, Димерська гімназія, Великоолександрівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Бориспілького району, спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1м. Шостка, ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище», спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №97 із поглибленим вивченням іноземної мови м.Києва, загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 276 М.Києва, спеціалізована школа №139 з поглибленим вивченням математики м.Києва, навчально-виховний комплекс № 176 м.Києва, Святопетрівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів.

Протягом двох днів учасники інтелектуальних змагань випробовували себе у знаннях з економіки, географії, математики, історії та культурології. Оцінювало правильність нарахування балів учасникам та визначало переможців журі.

Учасникам було запропоновано чотири типи завдань: бліц-питання, ребуси, анаграми та музичні питання. Всі гравці проявили себе азартними, зацікавленими і обізнаними у питаннях української та світової географії, математики, економіки та культури українського народу. Журі конкурсу пояснювало гравцям сучасні складні економічні категорії, які гравці змогли розшифрувати, виконуючи математичні перетворення, але ще не вивчали у програмі з економіки.

Ведучі гри «Найрозумніший»: старший викладач кафедри фінансів, банківської справи та страхування Ігнатова Ірина Сергіївна та студенти 1 курсу Коледжу бізнесу та аналітики Колошва Олександр і Сміхула Яна допомагали гравцям підтримувати зібраний та бойовий настрій, а глядачам добру атмомферу.

Окрасою гри були вокальні номери від студентів 1 курсу НАСОА: Несмашного Кирилла, Семіної Поліни, Фьодорової Олександри, а також гостям сподобався виступ дівчат із танцювальної студії Академії. Крім того, гості академії мали можливість ознайомитись із освітнім процесом та студентським життям у неформальному спілкуванні зі студентами НАСОА.

Всі учасники гри отримали сертифікати про участь, а переможці всеукраїнської інтелектуальної гри «Найрозумніший» отримали грамоти, цінні подарунки та сертифікати на знижку в оплаті за навчання у разі вступу до Академії на контрактну форму .

Адміністрація та студенти НАСОА раді були знайомству з такими талановитими юнаками та дівчатами і бажають їм наснаги у подальшому навчанні, успіхів та цікавих наукових здобутків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *