Вручення дипломів бакалаврів 2022!

Вручення дипломів бакалаврів 2022!

19 липня в Національній академії статистики, обліку та аудиту відбулася урочиста церемонія вручення дипломів випускникам-бакалаврам 2022 року!

Попри війну, наша дружна академічна родина зібралася разом, щоб привітати студентів, які завершили перший бакалаврський ступінь вищої освіти, із цією радісною подією. Нове покоління фахівців: економістів, обліковців, менеджерів, фінансистів прийшли підтримати їх друзі, батьки, брати та сестри, а також викладачі, які йшли поруч по життю всі ці чотири непростих роки їх професійного зростання.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять кожного, хто загинув за Україну внаслідок збройної російської агресії: воїнів, полеглих підчас виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України і тисяч цивільних – дорослих та дітей.

Відкрив церемонію вручення дипломів ректор Академії д.н.д.у, професор, член-кореспондент НАНУ, Заслужений економіст України Олександр Григорович Осауленко. Він привітав випускників з першим важливим досягненням – здобуттям диплома бакалавра, відзначивши, що їм випало пройти складний шлях через карантинні обмеження та війну, та висловив побажання, не зважаючи ні на що, не зупинятися на досягнутому, впевнено крокувати вперед, здобуваючи нові вершини.

Бакалаври НАСОА отримали дипломи, настанови на майбутнє та побажання успіхів від деканів факультетів, завідувачів кафедр та кураторів груп.

Окрема подяка від колективу Академії цьогорічним випускникам-громадянам іноземних країн за те, що в ці непрості часи залишаєтесь з нами, підтримуєте нас і вірите в перемогу України! Упевнені, що знання, які ви набули в нашій Академії, принесуть вам успіхи, сприятимуть кар’єрному зростанню й матеріальному благополуччю на вашій рідній землі!

Шановні наші випускники! Нехай ваші диплом стануть однією зі сходинок у кар’єрі, яка приведе до успіху, благополуччя, фінансової незалежності й самодостатності! Бажаємо вам творчих успіхів на вашому професійному й життєвому шляху, особистого благополуччя й щастя, впевненості в своїх силах, витримки й наполегливості у досягненні поставленої мети в ім’я процвітання України!

Вітаємо випускників зі святом та чекаємо у магістратурі!