Вітаємо випускників-бакалаврів програми «Прикладна статистика та бізнес-аналітика»!

Вітаємо випускників-бакалаврів програми «Прикладна статистика та бізнес-аналітика»!

27 червня 2022 року студенти спеціальності 051 Економіка освітньо-професійної програми «Прикладна статистика та бізнес-аналітика» успішно склали атестаційний екзамен зі спеціальності на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр».

Екзаменаційна комісія у складі д.е.н., професора, професора кафедри статистики та економетрії Державного торговельно-економічного університету Моторина Руслана Миколайовича (Голова комісії) та членів комісії: д.е.н., професора, першого проректора з науково-педагогічної роботи НАСОА Момотюк Л.Є., д.е.н., професора, завідувача кафедри статистики та математичних методів в економіці Герасименка С.С.,  д.е.н., доцента, декана економіко-статистичного факультету Пилипенка О.І., к.е.н, доцента Червоної С.П. (Секретар) за результатами екзамену відмітили достатньо високий рівень професійної підготовки здобувачів, вміння застосовувати набуті теоретичні знання для розв’язання практичних завдань.

Вітаємо наших випускників! Бажаємо творчої наснаги та натхнення у досягненні професійних вершин! Чекаємо зустрічі на магістерській програмі!