Вітаємо студентів-переможців НАСОА в другому етапі Всеукраїнських студентських олімпіад

Вітаємо студентів-переможців НАСОА  в другому етапі Всеукраїнських  студентських олімпіад

8-10 квітня 2019 року Миколаївському національному аграрному університеті серед студентів закладів вищої освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Організація і методика аудиту». В Олімпіаді прийняли участь 167 студентів із 52 ЗВО, 22-х міст України.

Олімпіада складалася з трьох турів: І тур – теоретичний, який передбачав знання законодавчо-нормативної бази, системи регламентів, професійної термінології; ІІ тур – надання відповідей на тестові завдання; ІІІ тур – практичні завдання з використанням кейсів-завдань. Кейси було створено на реальних фактичних матеріалах діяльності підприємств та аудиторських фірм. За результатами олімпіади з навчальної дисципліни «Організація та методика аудиту» студентка НАСОА гр. ОА(м)14.01 Харченко Неля Анатоліївна отримала диплом ІІІ ступеня.

З 17 по 19 квітня 2019 року в м. Дніпро в Університеті імені Альфреда Нобеля, згідно з наказом Міністерства освіти і науки України «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018/2019 навчальному році» відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і оподаткування» серед студентів закладів вищої освіти України ІІІ-ІV рівнів акредитації.

В олімпіаді зі спеціальності «Облік і оподаткування» взяли участь 109 студентів із 49 ЗВО різних регіонів України. Учасники олімпіади розв’язували письмові практичні та тестові завдання з наступних дисциплін: «Фінансовий облік I», «Фінансовий облік II», «Аудит», «Управлінський облік», «Аналіз господарської діяльності».

За результатами II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і оподаткування» серед студентів закладів вищої освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації дипломом за 2 місце нагороджена студентка 4 курсу гр. ОА(б) 15.01 Карпець Анжела Анатоліївна і грамотою в номінації «Кращий знавець Фінансового обліку», а грамотою в номінації «Кращий знавець управлінського обліку» нагороджена студентка цієї ж групи – Гуменюк Дарія Олегівна.

Вже другий рік поспіль на базі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» 15-17 травня 2019 р. було проведено ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади із навчальної дисципліни «Управлінський облік» серед студентів ЗВО України ІІІ-ІV рівнів акредитації. Учасниками олімпіади були 147 студентів із 51 ЗВО з різних регіонів України.

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Управлінський облік» відбувся у два тури. Перший тур олімпіади (тестові завдання) був спрямований на визначення рівня знань конкурсантів з теорії управлінського обліку. З цією метою було запропоновано опрацювати 60 тестових завдань з відповідних тем управлінського обліку. Другий тур (ситуаційні завдання) передбачав розв’язок завдань на перевірку вміння демонструвати свої знання з управлінського обліку за відведений час.

Переможцями ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Управлінський облік» серед закладів вищої освіти України стали 7 здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти. Серед них, студентка гр. ОА(б)15.01 Національної академії статистики, обліку та аудиту – Гуменюк Дарія Олегівна – диплом ІІІ ступеня та Почесна Грамота Української асоціації Сертифікованих бухгалтерів і аудиторів. Крім цього, учасницю олімпіади студентку гр. ОА(б) 15.01- Височанську Анастасію Валеріївну було нагороджено Грамотою у номінації: «За креативний підхід до вирішення завдань та активну участь».

До складу журі олімпіад від Національної академії статистики, обліку та аудиту було направлено завідувача кафедри «Обліку та оподаткування», д.пед.н., професора, Заслуженого працівника освіти України – Теловату Марію Теодозіївну.

Ректорат Академії та колектив кафедри «Обліку та оподаткування» сердечно вітає студентів-переможців Всеукраїнських студентських олімпіад : Карпець Анжелу, Гуменюк Дарію, Харченко Нелю і бажає їм подальших успіхів, максимальної реалізації їх творчого потенціалу в ім’я процвітання нашої академії та рідної України!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *