Віртуальна екскурсія «Особливості грошового обігу Київщини»

Віртуальна екскурсія «Особливості грошового обігу Київщини»

15 вересня 2023 року наші студенти відвідали віртуальну екскурсію «Особливості грошового обігу Київщини» в рамках вивчення дисципліни «Гроші та кредит» та святкування Дня гривні разом з Національним банком України, організовану  к.е.н., доцентом кафедри фінансів, банківської справи  та страхування Іриною Володимирівною Заїчко.

Впродовж заняття здобувачі вищої освіти 2 та 3 курсу ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування» мали можливість дізнатися про грошовий обіг Київщини у XVI ст., історію виникнення розмінної одиниці гривні та її вплив на один із проєктів під час підготовки грошової реформи 1996 року в Україні.

Студентам  були цікаві питання, повʼязані з грошовим обігом часів Богдана Хмельницького.

По закінченню віртуальної екскурсії здобувачі разом з викладачем обговорили отриману інформацію, висловили свої враження та думку, що ця подія дозволила краще усвідомити раніше опановані знання за темою: «Грошовий оборот і грошова маса, що його обслуговує».

Влучно підібраний презентаційний матеріал віртуальної екскурсії посилив зрозумілість, логічність і повноту матеріалу викладеного на лекції викладачем при вивчені дисципліни «Гроші та кредит».