Відбувся захист магістерських робіт студентів зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування»

Відбувся захист магістерських робіт студентів зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування»

Обліково-статистичний факультет НАСОА і кафедра обліку та оподаткування, щиро вітає своїх випускників із успішним захистом магістерських робіт програми: «Облік та оподаткування в управлінні підприємницькою діяльністю».

Пройдено успішно останній самий складний етап багаторічного навчання в Академії.

Студентами були представлені результати наполегливої праці протягом усього періоду навчання під пильним керівництвом досвідчених науковців. Під час доповідей студенти висвітлили актуальні проблеми обліку, аналізу, контролю та аудиту і запропонували своє бачення щодо покращення та удосконалення розвитку фінансово-майнового стану, економічних показників підприємств, організацій, установ різних сфер та галузей господарювання.

Екзаменаційна комісія у складі докторів наук, професорів: Шпака Валентина Аркадійовича (голова ЕК), Момотюк Людмили Євгенівни, Пилипенка Олексія Івановича, Теловатої Марії Теодозіївни, Пантелеєва Володимира Павловича та к.е.н., доцента Петраковської Олени Володимирівни (секретар) дійшла висновку, що магістерські роботи студентів виконані на високому науковому та методичному рівні, студенти продемонстрували високий рівень теоретичної підготовки, вільне володіння матеріалом, вміло добирали аргументи під час відповідей на запитання членів екзаменаційної комісії.

Екзаменаційна комісія відмітила магістерські роботи Іщука Михайла і Мазура Михайла та рекомендувала їх до вступу в аспірантуру для здобуття наукового ступеню доктора філософії.

Вітаємо студентів групи 14.01/1 із успішним захистом магістерських робіт та бажаємо натхнення, наполегливості, невичерпної енергії, життєвої мудрості, нових досягнень та успішного працевлаштування за фахом!