Студенти Академії відвідали Кабінет Міністрів України

Студенти Академії відвідали Кабінет Міністрів України

18 березня 2019 року студенти фінансово-економічного факультету Національної академії статистики, обліку та аудиту відвідали Кабінет Міністрів України.

Практичне заняття почалося з ознайомлення із внутрішньою організаційною структурою Кабінету Міністрів України. Оглянули зал засідань, прес-центр, де відбувається спілкування посадових осіб уряду із представниками громадськості та ЗМІ, а також отримали уявлення про специфіку роботи керівництва.

Крім того вони оглянули експозиції Музею історії урядів України, де дізналися про діяльність урядів, що були на території сучасної України, починаючи з 1917 року. Студенти мали змогу ознайомитись з матеріалами, пов’язаними з діяльністю колишніх керівників: документами, нагородами, фотографіями, відтворенням інтер’єру робочого кабінету Голови Ради Міністрів УРСР. Ознайомилися з технічними засобами, якими користувалися співробітники урядового апарату. Чималий інтерес викликала експозиція подарунків державі, одержаних керівниками та членами урядів України.

Кафедра фінансів, банківської справи та страхування висловлює слова вдячності Татаренку Володимиру Борисовичу за пізнавальну та цікаву екскурсію, яка розширила знання студентів про особливості державного управління в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *