Spinaker 2023: міжнародне стажування студентів НАСОА

Spinaker 2023: міжнародне стажування студентів НАСОА

Стажування по програмі Spinaker 2023 в Познані – надзвичайно захоплюючий та цінний досвід для студентської молоді. Цьогоріч за цією програмою стажувалися троє дівчат нашої Аадемії, студентки 3 курсу Стецюк Анастасія, Клевцова Анастасія та Хандашко Міланія. Ця програма надала можливість учасникам розширити горизонти світогляду та отримати практичний досвід у міжнародному середовищі. За тиждень стажування дівчата мали можливість навчатися та практикуватися в одній із найбільших інноваційних галузей Познані.

Крім того, стажування у Познані дало студенткам можливість поглибити своє розуміння культурних особливостей та взаємодіяти з представниками різних національностей. Це стажування надає студентам можливість побудувати цінні професійні контакти та розширити свою мережу зв’язків. Завдяки спілкуванню з зарубіжними колегами, вони обмінялися ідеями та здобули нові знання і досвід.

«Взагалі, стажування по програмі в Познані є чудовою можливістю для студентів розширити свої границі, отримати цінний досвід та побудувати міжнародну кар’єру. Це незабутній шанс для особистісного та професійного зростання, який можна із користю та  задоволенням використати у подальшому житті»

– Стецюк Анастасія, учасниця програми Spinaker 2023.