Руйнівники міфів: Три вічні питання ретроспективи

Руйнівники міфів: Три вічні питання ретроспективи

22 жовтня 2024 р. студенти ОП «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» Національної академії статистики, обліку і аудиту та студенти спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» Фахового коледжу бізнесу та аналітики взяли участь в заході «Руйнівники міфів: Три вічні питання ретроспективи» від компанії SoftServe.

Модератор зустрічі: к.е.н., доцент кафедри статистики, ІТ та математичних методів в економіці – Ставицький Олександр Вікторович.

Цей захід дав можливість глибше зануритися в ключовий аспект командної роботи – ретроспективу, яку часто недооцінюють через поширені хибні уявлення.

Ведучі Анастасія Серб та Юлія Янішевська, в доступній та професійній формі розвіяли міфи щодо ретроспектив. Вони продемонстрували, що цей процес – не просто формальність, а ефективний інструмент для аналізу, вдосконалення та розвитку як командної роботи, так і кожного учасника проєкту.

Знання, отримані під час цієї події, безперечно допоможуть студентам не тільки покращити процеси в командній роботі, але й сприятимуть розвитку важливих навичок аналізу та співпраці. Це є ключовими компетенціями для кожного фахівця в ІТ-сфері, де колективна взаємодія відіграє критичну роль.

Ретроспективи, як ми тепер краще розуміємо, є інструментом для рефлексії, пошуку шляхів покращення, усунення проблем і недоліків. Вони формують культуру відкритого обговорення та постійного розвитку, що сприяє досягненню більш високих результатів.

Дякуємо за можливість дізнатися про важливість ретроспективи і вчитися у найкращих!