Прийом з нагоди церемонії вручення сертифікатів нових та почесних членів АССА

Прийом з нагоди церемонії вручення сертифікатів нових та почесних членів АССА

23 березня 2017 року Представництво АССА в Україні, Білорусі та державах Кавказу проводило прийом з нагоди церемонії вручення сертифікатів нових та почесних членів АССА. Для участі в церемонії від Національної академії статистики, обліку та аудиту були запрошені та приймали участь ректор академії, член-кореспондент НАН України, доктор наук з державного управління, професор – Осауленко Олександр Григорович, завідувач кафедри аудиту, доктор економічних наук, професор – Корінько Микола Данилович.

Ректор академії  Осауленко О.Г. у своєму виступі розповів про стан виконання акредитованої АССА  програми навчального курсу дисциплін щодо  заліків по іспитах АССА. За даною програмою найкращі студенти пройшли реєстрацію в АССА  використанням пільг за програмою ACCELERATE.Станом на 23 березня залучені студенти отримали 5 заліків по іспитах АССА.

Представництво АССА в Україні, Білорусі та державах Кавказу здійснило нагородження Академії пам’ятною відзнакою за реєстрацію в АССА.

У процесі зустрічі з головою представництва Жанетою Оніщук та менеджером по зв’язках у сфері освіти Дмитром Школьніковим відбувся обмін інформацією стосовно подальшого співробітництва АССА та НАСОА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *