Профорієнтаційна робота кафедри фінансів, банківської справи та страхування: 2021-2022

Профорієнтаційна робота кафедри фінансів, банківської справи та страхування: 2021-2022

Кафедрою фінансів, банківської справи та страхування до проведення профорієнтаційних заходів, на які запрошуються старшокласники та їхні батьки, активно залучаються викладачі кафедри й студенти. Ними надається детальна інформація щодо умов вступу до Академії та напрямів підготовки майбутніх фахівців. У разі виявлення інтересу до конкретного напряму підготовки надаються індивідуальні профконсультації щодо термінів навчання, особливостей навчально-виховного процесу, перспектив працевлаштування і професійного зростання тощо.

Профорієнтаційна робота кафедри фінансів, банківської справи та страхування протягом вересня-лютого 2021-2022 н. р. здійснювалася, зокрема і шляхом інформування старшокласників про освітньо-професійні програми, які пропонує Національна академія статистики, обліку та аудиту на здобуття вищої освіти.

Так, студенти 3 курсу, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Фінанси, банківська справа та страхування» Гончар Дмитро та Гук Дмитро завітали до Варвинського ліцею №2 Чернігівської області, а студентка Задерейко Дар’я відвідала Спеціалізовану школу №112 ім. Т. Шевченко м. Києва.