Посвята першокурсників 2018!

Посвята першокурсників 2018!

1 вересня 2018 року в актовій залі Головного управління статистики в м. Києві відбулися урочистості з нагоди Дня Знань та хвилююча церемонія Посвяти першокурсників у студенти Національної академії статистики, обліку та аудиту. Цього року до Академічної студентської родини приєдналося понад 400 юнаків та дівчат.

Студентів зі святом привітала заступник Голови Державної служби статистики України І.М.Жук, яка висловила студентам теплі слова побажань успіхів у навчанні та яскравих студентських років.

Студентську родину щиро привітали з початком нового навчального року Перший проректор Академії, доктор економічних наук, професор Олександр Юрійович Редько, який вручив студентам-першокурсникам символічний Ключ Знань, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Л.Є. Момотюк. Привітання студентам прозвучали від студентки-сташокурсниці Музиченко Марії.

За багаторічною традицією декани факультетів вручили студентам символічні студентський квиток та залікову книжку з побажанням вчитися лише на відмінно.

Студенти першокурсники склали присягу та пообіцяли добре навчатися та здобувати знання на благо України та Академії.

Урочисті збори завершилися концертом майстрів мистецтва України та художньої самодіяльності студентів Академії. Родзинкою концерту стали музичні твори у виконанні Народної артистки України, професора Національної академії статистики, обліку та аудиту Ірини Даць у супроводі Академічного оркестру народної та популярної музики Українського радіо (художній керівник і головний диригент колективу Михайло Пікульський).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *