Онлайн-зустріч з представниками АТ «Райффайзен Банк»

Онлайн-зустріч з представниками АТ «Райффайзен Банк»

7 листопада 2023 року, за ініціативи декана фінансово-економічного факультету Вікторії Пархоменко, в рамках співпраці зі стейкхолдерами, кафедрою фінансів, банківської справи та страхування було організовано та проведено онлайн-зустріч з представниками АТ «Райффайзен Банк» для здобувачів вищої освіти ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування», ОПП «Облік, аудит і оподаткування» та ОПП «Прикладна статистика та бізнес аналітика».

Запрошеними гостями стали керівник центру продажів Центрально-Північного регіону АТ «Райффайзен Банк» Євген Капран та керівник Голосіївського відділення №9 АТ «Райффайзен Банк» Наталія Гладиш.

Модератором заходу виступила к.е.н., доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування, гарант ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування» Ірина Заїчко.

Євген Капран ознайомив присутніх з особливостями роботи АТ «Райффайзен Банк», основними фактами про банк, базовим набором продуктів, акцентувавши увагу присутніх на застосунках Raiffeisen Online & MyRaif.

На зустрічі також були обговорені питання щодо можливості подальшого працевлаштування здобувачів вищої освіти в АТ «Райффайзен Банк» та налагодження подальшої плідної співпраці між банком та НАСОА.

Щиро дякуємо Євгену Капрану та Наталії Гладиш за цікаву зустріч.