Лекція від ІТ-компанії Genesis

Лекція від ІТ-компанії Genesis

Студенти Національної академії статистики, обліку та аудиту 1 та 2 курсів освітньої програми «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» та Фахового коледжу бізнесу та аналітики 3 курсу освітньої програми «Інженерія програмного забезпечення» під керівництвом к.е.н., доцента кафедри статистики, IT та математичних методів в економіці Ставицького Олександра Вікторовича відвідали лекцію в рамках всеукраїнських курсів від ІТ-компанії Genesis, яка відбулась в онлайн форматі.

Під час лекції представники компанії Genesis обговорили, що таке IT продукт та хто стоїть за його створенням; чому курси за сферами продуктового IT від Genesis – перший крок студента в продуктовому IT. А також особливості роботи продуктової ІТ-компанії, roadmap ніші продукту та місце ІТ-спеціаліста в ньому, що таке T-Shaped спеціаліст та чому «цінності» — фундамент команди, як студенту знайти своє місце в домені продуктового IT та можливості карʼєрного менторства для студента.

Курс «Створення та розвиток ІТ-продуктів» — це перший всеукраїнський освітній курс, який розробили IT-компанія Genesis, громадська організація «Освітня фундація продуктового IT» та студія EdEra спільно із Міністерством цифрової трансформації та Міністерством освіти і науки України.

Курс спрямований на розвиток IT-підприємництва і сфери продуктового IT в Україні задля додаткового підсилення економіки країни. В межах навчання студенти із різних регіонів отримають базові знання з продуктового IT, підприємництва і продакт-менеджменту від практиків, а також компетенції для перших кроків у продуктовій IT-компанії або запуску власного продуктового IT-бізнесу.