Лекція «Безпека користувачів інформаційних систем у кіберпросторі»

Лекція «Безпека користувачів інформаційних систем у кіберпросторі»

11 квітня 2017 року в Національній академії статистики, обліку та аудиту відбулася лекція на тему: «Безпека користувачів інформаційних систем у кіберпросторі».

Лектор: Сергій Гнатюк, Національний авіаційний університет, доцент кафедри безпеки інформаційних технологій, кандидат технічних наук.

Слухачі – професорсько-викладацький склад, працівники структурних підрозділів НАСОА, студенти з різних курсів та спеціальностей отримали інформацію щодо найбільш актуальних загроз у кіберпросторі, еволюції кіберпорушників (кіберзлочинців, кібертерористів) у контексті розвитку інформаційно-комунікаційних технологій. Крім того, були розглянуті базові поняття, класифікації та моделі інформаційної безпеки відповідно до чинних міжнародних стандартів та нормативно-правових актів.

Лектор ознайомив зі статистикою інцидентів у кіберпросторі, з реальними прикладами успішних кібератак на критичну інфраструктуру України, а також з практичними рекомендаціями, яких необхідно дотримуватись користувачам інформаційних систем для уникнення впливу різноманітних загроз у кіберпросторі.

Організатори заходу вдячні лектору та усім, хто зацікавився та відвідав лекцію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *