Квест «Один день із життя ТОПового студента»

Квест «Один день із життя ТОПового студента»

8 жовтня 2019 р. студенти першого курсу фінансово-економічного факультету разом з куратором д.е.н., доцентом, професором кафедри фінансів, банківської справи та страхування Мельничук Н.Ю. відвідали VIP-центр ПриватБанку та пройшли квест «Один день із життя ТОПового студента». Цей захід проводиться в новому Digital форматі з вересня одночасно на території усієї України.

Студенти ознайомились з організаційною структурою  банку, основними банківськими продуктами, а також з особливостями проходження онлайн-практики, за результатами успішного завершення якої вони матимуть можливість отримати роботу в ПриватБанку. А потім почалося найцікавіше – квест. Студентів поділили на команди. Було весело і захопливо. Під час квесту студенти проявили себе в командній грі, підвищили фінансову грамотність та дізнались про кар’єрні можливості в банку.

Перемогла команда «Щасливі інкасатори». Вони швидше за інших набрали найвищий бал. Друге місце зайняли «CP company», незважаючи на те, що команда  «Олег» впоралася швидше, їй не вистачило 3 балів. Але ніхто не втратив гарний настрій. Всі отримали незабутні враження та емоції.

Студенти Національної академії статистики, обліку та аудиту пишаються, що задали старт цьому заходу та дякують керівництву банку за надану можливість взяти участь у першій грі!

Окрема вдячність керівнику напрямку трудових ресурсів ПриватБанку – Кучеренко Людмилі Василівні від професорсько-викладацького колективу кафедри фінансів, банківської справи та страхування НАСОА за цікаву й змістовну інформацію.