Курси підвищення кваліфікації для працівників органів Державної фіскальної служби України

Курси підвищення кваліфікації для працівників органів Державної фіскальної служби України

15 лютого 2018 року у ГУ ДФС м. Києва перший проректор НАСОА д.е.н., професор Редько О.Ю., заступник начальника Головного управління ДФС м. Києва Брицька Л.Є., начальник управління погашення боргу Воропай С.Б. урочисто вручили сертифікати 173 слухачам, які закінчили курси підвищення кваліфікації.

Згідно укладеного договору про надання освітніх послуг з підвищення кваліфікації в Головному управлінні Державної фіскальної служби України з 22.01.18р. по 05.02.18р. викладачами кафедри «Обліку та оподаткування» проводилися курси для державних службовців. Підвищення кваліфікації проходили співробітники з різних структурних підрозділів ГУ ДФС у м. Києві, а саме – управлінь фінансування бухгалтерського обліку та звітності; моніторингу доходів та обліково-звітних систем; координації та моніторингу відшкодування ПДВ; податків і зборів з фізичних осіб; погашення боргу; адміністрування податку на прибуток; відпрацювання ризикових суб’єктів господарювання та операцій.

Навчання проводили висококваліфіковані викладачі НАСОА: д.пед.н., професор, завідувач кафедри «Обліку та оподаткування» Теловата Марія Теодозіївна та к.е.н., доцент кафедри Юрченко Олександр Анатолійович.

Слухачі ознайомилися з новітніми методиками ведення бухгалтерського обліку та алгоритмом заповнення консолідованої фінансової звітності підприємства відповідно до НПСБО 2.. Одним із шляхів підвищення професіоналізму слухачів було професійно-практичне навчання, яке дало можливість розширити, поглибити і вдосконалити раніше набуті теоретичні знання, практичні уміння та навички у сфері бухгалтерського обліку, фінансового обліку, оподаткування та фінансової звітності.

Слухачі високо оцінили організацію, професійну майстерність та практичну спрямованість та корисність курсів.

За сприяння розвитку фіскальної служби столиці, вагомий внесок у вдосконалення професійного рівня фахівців у сфері бухгалтерського обліку, оподаткування та фінансової звітності начальник ГУ ДФС у м. Києві Л.Д. Демченко та заступник начальника Брицька Л.Є. вручили Теловатій М.Т. та Юрченку О.А. Подяки ГУ ДФС у м. Києві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *