Гордість НАСОА – 2 місце в Міжнародному конкурсі наукових робіт із бухгалтерського обліку

Гордість НАСОА – 2 місце в Міжнародному конкурсі наукових робіт із бухгалтерського обліку

В Національному університеті «Львівська політехніка» спільно із Університетом Марії Кюрі-Складовської (Польща), Університетом «Артіфекс» (Румунія) та Одеським національним політехнічним університетом, було організовано Міжнародний конкурс студентських наукових робіт із бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та аудиту.

Основне завдання Конкурсу – розвиток міжнародної наукової співпраці та активізація наукових досліджень студентів у сфері бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та аудиту, а також підвищення престижу спеціальності 071 «Облік і оподаткування».

Основними вимогами конкурсу було те, що наукові роботи студентів повинні бути пошуковими за своїм характером, креативними за суттю, містити наукову новизну, мати практичну та теоретичну спрямованість, містити формулювання вирішення актуальних проблем бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу й аудиту.

У фіналі конкурсу, Національну академію статистики, обліку та аудиту представляла студентка 4 курсу спеціальності «Облік і оподаткування» Ткаченко Тетяна під науковим керівництвом доктора педагогічних наук, професора, заслуженого працівника освіти України, завідувача кафедри «Обліку та оподаткування» Теловатої  Марії  Теодозіївни.

Фінал відбувався 29-30 травня у формі відео-конференції на платформі ZOOM. Усі роботи були виконані та представлені англійською мовою.

Студенти – учасники фіналу – презентували свої наукові роботи, доповідали про основні результати, активно дискутували із журі. Всі учасники та журі, виходячи із формату конкурсу, спілкувалися (запитання, обговорення, дискусія) виключно англійською мовою.

Незважаючи на дистанційний формат конкурсу, це було справжнє, масштабне, цікаве та наукове змагання!

За підсумками міжнародного конкурсу, студентка кафедри обліку та оподаткування НАСОА Ткаченко Тетяна здобула 2 місце.

Вітаємо Тетяну з визначною перемогою та бажаємо здоров’я, сил, успіхів і натхнення для подальших перемог у майбутньому!