Екскурсії до НАСОА ЗОШ «Логос» 23-24 квітня 2018

Екскурсії до НАСОА ЗОШ «Логос» 23-24 квітня 2018

3-24 квітня 2018 року проведена екскурсія учнів чотирьох 9 класів загальноосвітньої школи м. Києва «Логос» загальною кількість 76 чоловік. Куратором цієї школи є доцент кафедри прикладної статистики, кандидат економічних наук Л.О. Свистун-Золоторенко, яка в першому семестрі зустрічалась з учнями, відвідала батьківські збори, де надала первинну інформацію про Академію, напрями та форми навчання, умови вступу, переваги навчально-виховного процесу в Національній академії статистики, обліку та аудиту, а також в Коледжі бізнесу та аналітики НАСОА. У другому півріччі після повторного відвідування учнів 9-11 класів цієї школи були запрошені на екскурсію до Академії.

В процесі екскурсії учням був презентований відеоролик про Академію, виступили зав. відділом профорієнтаційної роботи Черушева Г.Б., директор Коледжу Юрченко О.А., заступник декана обліково-статистичного факультету Сакада Т.Д.

Доцент Голубова Г.В. провела майстер клас зі статистики, яскраво презентувала професію статистика та бізнес-аналітика.

Учнями та класними керівниками було поставлено багато запитань організаційного характеру, про умови навчання та вимоги до вступних випробувань.

По закінченню зустрічі учням показали навчальні аудиторії, бібліотеку, комп’ютерні класи та інші підрозділи. Всі були задоволені прийомом і певна кількість школярів виявили бажання після 9 класу вступати до Коледжу бізнесу та аналітики НАСОА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *