День відкритих дверей для випускників приватної онлайн-школи Vega

День відкритих дверей для випускників приватної онлайн-школи Vega

17 жовтня 2023 р. професорсько-викладацьким складом НАСОА було проведено День відкритих дверей для випускників приватної онлайн-школи Vega у форматі Zoom.

Під час заходу проректор НАСОА, кандидат економічних наук, доцент  Юрченко О.А. поділився особливостями вступу у 2024 р. та розповів про освітні програми Академії; заступник проректора НАСОА, доктор юридичних наук, професор Корнієнко П. С. зосередив увагу на спеціальності “Право”; кандидат економічних наук, доцент кафедри статистики, ІТ та математичних методів в економіці Ставицький О.В. розкрив особливості освітньої програми “Комп’ютерні науки та інформаційні технології”, а кандидат економічних наук, доцент кафедри статистики, ІТ та математичних методів в економіці Горобець О.О., звернула увагу присутніх на переваги освітньої програми “Статистика та бізнес-аналітика”, а також поділилася цікавою інформацію про вироблення даних у 2023 р.

Завдяки сучасним технологіям зустріч у Zoom було записано та розіслано школярам та їхнім батькам, які не змогли завітати на захід.

Дякуємо директорці школи Vega пані Оксані та тьюторці пані Тетяні за сприяння в організації зустрічі!