ІV Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Актуальні проблеми розвитку фінансово-економічної системи: пріоритети та перспективи

ІV Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Актуальні проблеми розвитку фінансово-економічної системи: пріоритети та перспективи

17 жовтня 2024 року у Львівському торговельно-економічному університеті відбулася ІV Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених під назвою «Актуальні проблеми розвитку фінансово-економічної системи: пріоритети та перспективи». Співорганізатором заходу була кафедра фінансів, банківської справи та страхування Національної академії статистики, обліку та аудиту (НАСОА). У заході взяли участь здобувачі вищої освіти та молоді вчені з різних куточків України, а також представники з Франції (EM Strasbourg Business School) і Польщі (Finansowej Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu).

Від Академії з вітальним словом до учасників виступила завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування, доктор економічних наук, професор, заслужений економіст України Таїсія Бондарук. Наукову молодь Академії на конференції представляла Краснова Тетяна, здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування», яка також є активною учасницею студентського наукового гуртка кафедри «Фінансист». Тетяна презентувала доповідь на актуальну тему: «Фінансова інклюзія як стратегічний напрям розвитку фінансового сектору» під керівництвом кандидата економічних наук, доцента кафедри Юлії Ковернінської. Також у конференції брали активну участь викладачі кафедри фінансів, банківської справи та страхування і здобувачі ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування».

Захід став важливою платформою для обміну досвідом та пошуку рішень актуальних проблем фінансово-економічної системи, що є особливо значущим у нинішні складні часи для України. Щира подяка організаторам і учасникам за плідну роботу та високий рівень проведення конференції.