ІIІ Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Актуальні проблеми розвитку фінансово-економічної системи: пріоритети та перспективи

ІIІ Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Актуальні проблеми розвитку фінансово-економічної системи: пріоритети та перспективи

19 жовтня 2023 року на базі Львівського торговельно-економічного університету відбулася ІIІ Міжнародна науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених «Актуальні проблеми розвитку фінансово-економічної системи: пріоритети та перспективи», співорганізатором якої виступила кафедра фінансів, банківської справи та страхування Національної академії статистики, обліку та аудиту. У конференції прийняли участь здобувачі вищої освіти і молоді вчені з різних регіонів України та Польщі – Вищої банківської школи (м. Познань), Державного вищого професійного інституту імені С. Тарновського (м. Тарнобжег) та Жешувського університету.

Від Академії з вітальним словом до учасників конференції звернулася завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування, доктор економічних наук, професор, заслужений економіст України Таїсія Григорівна Бондарук.

Наукову спільноту молоді від НАСОА представляла Гончарова Марія, здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування, яка презентувала доповідь на тему «Боргова безпека України в контексті євроінтеграційних процесів» (керівник к.е.н., доцент, доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування Федина В.В.). У заході також активну участь взяли викладачі кафедри фінансів, банківської справи та страхування Богріновцева Л.М., Заїчко І.В., Ковернінська Ю.В. та здобувачі вищої освіти ОПП «Фінанси, банківської справи та страхування».

Дякуємо організаторам та учасникам за обмін знаннями та досвідом, пошук рішень з актуальних проблем фінансово-економічної системи, зависокий рівень організації та проведення конференції у цей надскладний для нашої держави час.