ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з обліку і оподаткування

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з обліку і оподаткування

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України № 1010 від 18.09.2018 р. та наказу Національної академії статистики, обліку та аудиту № 16 від 12.02.19 р. «Про проведення II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань і спеціальності «Облік і оподаткування» у 2018/2019 навчальному році на базі Національної академії статистики, обліку та аудиту за інформаційно-методичної допомоги ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» 23 квітня 2019 р. відбувся заключний етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з обліку та оподаткування.

За перемогу в підсумковій науково-практичній конференції, змагалися 33 наукові роботи студентів із 28 закладів вищої освіти з різних куточків нашої країни: Вінниці, Житомира, Донецька, Дніпра, Запоріжжя, Івано-Франківська, Києва, Львова, Луцька, Миколаєва, Одеси, Полтави, Тернополя, Харкова, Херсона, Ужгорода та Чернівців.

За доброю традицією Конференція розпочалася з напутніх слів і побажань творчого натхнення та успіхів. На урочистостях з нагоди фіналу Всеукраїнського конкурсу, учасників та їх наукових керівників привітали: голова конкурсної комісії, д.е.н., професор Редько Олександр Юрійович, заступник голови Всеукраїнського конкурсу, д.пед.н., професор, Заслужений працівник освіти України Теловата Марія Теодозіївна, член журі завідувач кафедри обліку та оподаткування Львівського національного аграрного університету д.е.н., доцент Л.П. Петришин.

За встановленими правилами, з числа 33 конкурсних робіт, диплом 1 ступеня отримали 7 осіб, диплом 2 ступеня – 10 осіб, диплом третього ступеня – 16 осіб. Результати Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з обліку та оподаткування у 2018/2019 н.р.

Усі учасники конкурсу отримали пам’ятні подарунки від організаційного комітету.

Учасники фінального етапу Конкурсу, студенти та викладачі закладів вищої освіти України висловили вдячність організаторам Конкурсу за високий рівень проведення інтелектуальних змагань, які відбуваються з метою підтримки обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого та професійного зростання на принципах академічної свободи та доброчесності, об’єктивності й творчої спрямованості, та дружню і теплу атмосферу заходу.

Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань і спеціальності «Облік і оподаткування», бажаємо їм творчої наснаги, нових перемог та професійного зростання!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *