І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Менеджмент»

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Менеджмент»

05.03.2024 р. кафедрою менеджменту, маркетингу та публічного адміністрування НАСОА було організовано та проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Менеджмент».

З привітальним словом та побажаннями успіху і перемоги до учасників звернулася д. е. н., професор, завідувач кафедри менеджменту, маркетингу та публічного управління Лазоренко Лариса Віталіївна.

В Олімпіаді взяли участь 31 здобувач вищої освіти ІІ та ІІІ курсів шести освітньо-професійних програм: «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Прикладна статистика та бізнес-аналітика», «Публічне управління та адміністрування», «Фінанси банківська справа та страхування», «Облік, аудит та оподаткування» та «Маркетинг і реклама».

Конкурсне завдання складалося з двох блоків – тестування (50 тестових завдань), які передбачали комплексну перевірку рівня знань здобувачів вищої освіти теоретичного матеріалу дисципліни, а також 2 практичних завдань на визначення вміння втілювати набуті знання на практиці, формулюванні власної позиції, обґрунтуванні та аргументуванні власних ідей та підходів до вирішення ситуаційних завдань.

Роботи учасників олімпіади перевірило кваліфіковане журі у складі Лазоренко Л.В., завідувачки кафедри менеджменту, маркетингу та публічного управління, д.е.н., професор; Гринчак Н.А., доцента менеджменту, маркетингу та публічного управління, к.е.н. доцента; Плахотнікової Л.О., доцента кафедри менеджменту, маркетингу та публічного управління, к.е.н., доцента, Луньової Т.С., доцента кафедри менеджменту, маркетингу та публічного управління, к.е.н.

Відповідно до результатів виконаних завдань, перемогу в Олімпіаді з дисципліни «Менеджмент» здобули:

  • І місце – Павленко Крістіна (студентка ІІІ курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»);
  • ІІ місце
    • Артемчук Каріна (студентка ІІІ курсу освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування»)
    • Бережна Єва (студентка ІІІ курсу освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування»);
  • ІІІ місце
    • Краснова Тетяна (студентка ІІІ курсу освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування»)
    • Міщенко Владислав (студент ІІІ курсу освітньо-професійної програми «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»).

Вітаємо переможців! Пишаємось студентами НАСОА, які прийняли участь в Олімпіаді та продемонстрували високі знання з дисципліни «Менеджмент»!

Бажаємо всім подальших успіхів у науковій діяльності та нових творчих звершень!