Звернення до першокурсників

Звернення до першокурсників

Олександр Осауленко – ректор Національної академії статистики, обліку та аудиту,
доктор наук з державного управління, професор, член-кореспондент НАН України, заслужений економіст України

Шановні наші першокурсники!

Щиро вітаємо вас у лавах студентів Національної академії статистики, обліку та аудиту!

Ви вступили до престижного закладу вищої освіти економічного спрямування. Високий рівень знань є головним пріоритетом діяльності нашої Академії. З цією метою успішно використовується досвід провідних європейських вищих навчальних закладів, упроваджуються сучасні  освітні технології для підготовки фахівців-практиків і дослідників.

В Академії працює сильна команда висококваліфікованих викладачів і науковців, у тому числі відомих за межами України, завдяки чому студенти успішно отримують глибокі теоретичні та практичні знання.

І звичайно головним нашим завданням є формування інтелекту студента, майбутнього фахівця. Наші випускники користуються високим попитом на ринку праці, успішно працюють у державних установах, банках, страхових та аудиторських компаніях, на підприємствах різних галузей тощо.

Шановні друзі, день, коли ви вперше стали студентами, запам’ятається назавжди. Ви стоїте на порозі нового життя, і ваша основна задача –  наполегливо вчитись, здобувати знання, активно приймати участь у студентському житті, реалізовувати себе та втілювати свої мрії!

В цьому році свято першокурсника – День знань проходить незвично для усіх нас.  В умовах карантину, на жаль, ми вимушені скасувати усі святкові заходи та обмежитись тільки цим онлайн привітанням. Навчання в даних умовах також буде проводитись нетрадиційно, на основі використання переважно дистанційних технологій. При цьому надзвичайно важливо нам усім  не забувати про самодисципліну,  дотримуватись  усіх карантинних обмежень і вимог, щоб  зберегти здоров’я своє та оточуючих.

Гарних вам студентських років та  всього  найкращого у житті!