Захист кваліфікаційних робіт магістрів із спеціальності 071 «Облік і оподаткування» пройшов на високому рівні

Захист кваліфікаційних робіт магістрів із спеціальності 071 «Облік і оподаткування» пройшов на високому рівні

3 червня 2021 року на кафедрі обліку та оподаткування Національної академії статистики, обліку та аудиту відбувся неймовірно цікавий захист кваліфікаційних робіт магістрів зі спеціальності 071 заочно-дистанційної форми навчання.

Представлені на захист кваліфікаційні роботи мали не лише теоретичне спрямування, а й практичну цінність, адже більшість студентів вже працюють за спеціальністю в провідних аудиторських компаніях, промислових підприємствах, банківських установах. Тому в своїх роботах вони використовували реальні практичні матеріали та вже набутий досвід. Були представлені й високо оцінені комісією кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти: Бородійчук Вікторії, Гулевич Крістіни, Малакути Олени, Поліщук  Дар’ї, Школового Ігора.

Члени комісії, присутні на захисті викладачі та магістри – всі відчули святковість події, а також задоволення від результатів захисту. Відчувалося, що студенти разом з теоретичним із навчанням опанували  питання обліку, оподаткування на практиці, і саме така спрямованість кваліфікаційних робіт викликала неабиякий інтерес усіх присутніх. Це зайвий раз підтвердило, що фахівці-аналітики мають найширшу сферу застосування своїх компетенцій, а рівень освіти випускників НАСОА дозволяє претендувати на зайнятість у великих компаніях, корпораціях, державних управліннях, що забезпечують гідний рівень оплати праці.

Вітаємо магістрів! Бажаємо успіхів і сподіваємося, що знання, отримані в НАСОА, сприятимуть досягненню неймовірних висот у Вашій  професії!