Ярмарок професій м. Кагарлик 2018

Ярмарок професій м. Кагарлик 2018

25 квітня 2018 р. працівники відділу профорієнтаційної роботи Черушева Г.Б. і Синяков А.В. та декан обліково-статистичного факультету Пилипенко О.І. представляли Академію на Ярмарку професій, який за ініціативи Центру зайнятості відбувся у м. Кагарлик Київської області на базі міського Будинку культури.

На Ярмарок професій були запрошені учні 8-11 класів десяти шкіл м. Кагарлик та району (всього понад 400 дітей).

На зустріч з учнівською молоддю прибули представники 16 навчальних закладів з п’яти областей України, в тому числі: Національна академія статистики, обліку та аудиту, Національний педагогічний університет ім. П. Драгоманова, Національний авіаційний університет, Національний транспортний університет, Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», Харківський фармацевтичний університет, Білоцерківський національний аграрний університет та інші. Також широко були представлені коледжі, технікуми та професійно-технічні училища.

Представники Академії презентували відеоролик, розповсюджували інформаційні рекламні матеріали, а також проводили індивідуальні бесіди з учнями та вчителями шкіл щодо умов вступу у ВНЗ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *